Duurzaam bouwen en klussen: hoe wij ons steentje bijdragen aan de natuur

Gepubliceerd op 27 april 2023 om 16:43

Zoals bij ieder ander bedrijf is het belangrijk om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in onze bedrijfsvoering te integreren. Bij ons bedrijf zijn we er trots op dat we ons steentje bijdragen aan de natuur door het gebruik van duurzame materialen, het sorteren van afval en nog veel meer.

Het gebruik van duurzame materialen

Als bouw- en klusbedrijf zijn we ons bewust van de impact die onze activiteiten hebben op het milieu. Daarom maken we gebruik van duurzame materialen zoals hout met FSC-keurmerk, gerecyclede bouwmaterialen en energiezuinige apparatuur. We werken samen met leveranciers die zich richten op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid en we stimuleren onze klanten om voor duurzame materialen te kiezen. Zo dragen we bij aan het verminderen van de vraag naar niet-duurzame materialen en bevorderen we de groei van de markt voor duurzame alternatieven.

Het sorteren van afval

We zorgen er ook voor dat we afval op een verantwoorde manier afvoeren. In plaats van alles zomaar in de vuilnisbak te gooien, scheiden we afval en recyclen we wat we kunnen. Dit draagt bij aan het verminderen van afval en het verminderen van de impact op het milieu. We werken samen met afvalverwerkingsbedrijven die zich richten op recycling en verantwoord afvalbeheer.

Het verminderen van onze CO2-uitstoot

We proberen ook onze CO2-uitstoot te verminderen door het gebruik van energiezuinige apparatuur en het minimaliseren van ons energieverbruik op de werklocatie. We streven er ook naar om zoveel mogelijk lokale leveranciers en klanten te hebben om transport-gerelateerde CO2-uitstoot te verminderen.

Het bevorderen van een groene levensstijl

We dragen ook ons steentje bij aan het bevorderen van een groene levensstijl bij onze klanten en werknemers. We adviseren onze klanten over energiebesparende maatregelen die ze kunnen nemen in hun huis en werkplek. We moedigen onze werknemers aan om milieuvriendelijke gewoontes te ontwikkelen en geven hen training over duurzaamheid en milieubewustzijn.

Als bouw- en klusbedrijf zijn we er trots op dat we ons steentje bijdragen aan de natuur. We geloven dat we een verantwoordelijkheid hebben om ons bedrijf op een duurzame manier te runnen en te streven naar een betere toekomst voor de planeet.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.